LOOPBAANBEGELEIDING
Het is niet meer dan normaal dat we tijdens onze loopbaan geconfronteerd worden met verschillende vragen. Tijdens een loopbaanbegeleiding kunnen we samen volgende gedachten aftoetsen en voor jou helder krijgen:
- je denkt aan een carrièreswitch of bent nieuwsgierig naar welke jobs bij jou passen
- je twijfelt over een mogelijke promotie en/of hebt vragen over leiderschap
- je denkt erover na om zelfstandig te worden of speelt met de gedachte om terug in loondienst te gaan werken
- je bent op zoek naar meer plezier, voldoening en zingeving in je job
- je wil je bevlogenheid en motivatie behouden en burn-out voorkomen
- je bent op zoek naar een betere werk-privé balans
- je ondervindt problemen in de omgang met je leidinggevende of een collega
In deze gevallen is loopbaanbegeleiding op maat ongetwijfeld een stap in de goede richting.
We gaan samen aan de slag!
Samen brengen we jouw talenten, competenties, passie, waarden en energiegevers in kaart, in een omgeving die voor jou klopt. We reflecteren over waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Dit vraagt ook een actieve rol van jezelf, tenslotte ben jij eigenaar van jouw proces. Ik zorg voor een kader waarbij veiligheid en vertrouwen de basis vormen van een positieve werkrelatie. Op deze manier kunnen we werken aan een realistisch persoonlijk actieplan die je zal helpen om jouw doelen op een duurzame manier te bereiken in de werkcontext.
Erkend loopbaanbegeleider
Via loopbaancentrum Facet, ben ik als loopbaanbegeleider erkend door de VDAB. Concreet houdt dit in dat je kan betalen met loopbaancheques, gesubsidieerd door de VDAB. Elke 6 jaar heb je recht op 2 loopbaancheques of in totaal 7 uur loopbaanbegeleiding.
Indien je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques kunnen we deze gesprekken voeren onder de vorm van een individueel coachingstraject.
Hoeveel betaal ik dan zelf?
Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt € 45,00 voor een loopbaancheque.
Meer info over loopbaancheques?
Back to Top