INDIVIDUELE COACHING
Ik vind het belangrijk om stil te staan bij wat jij als individu nodig hebt, om op die manier via laagdrempelige, kortdurende en krachtgerichte begeleiding jou te ondersteunen. Dit kan gaan over verschillende thema’s: angst, een laag zelfbeeld, perfectionisme, rouw, stress, burn-out, depressieve klachten, cognitieve problemen, uitputtingsproblemen,… 
Dit kan zowel in mijn praktijk of via een wandelcoaching.
Wandelcoaching
Vaak is het zo dat mensen de verbinding tussen lichaam en geest kwijt zijn, doordat ze vast zitten in hun hoofd en de piekergedachten niet meer stop weten te zetten. 
Tijdens een wandelcoaching gaan we wat 'vast zit', weer in beweging brengen. In een rustgevende omgeving met als achtergrond de geluiden, de geuren en kleuren van de natuur. Het natuurlijke licht en de zuurstof doen wonderen, zeker voor diegene met een 'binnen'-georiënteerd leven. 
In beweging zijn, 'boost' het natuurlijke herstelvermogen en zorgt voor inzichten in vastgeroeste patronen. Het helpt je piekergedachten naar de achtergrond en je leert als het ware weer voelen wat je écht nodig hebt. 
Naast elkaar lopen, praat voor velen gemakkelijker dan 'face to face' tegenover elkaar in een praktijk. De natuur houdt ons letterlijk een spiegel voor van wat er zich in ons afspeelt. Ze bulkt van de symboliek, wat helpt om ons bewust en onbewust inzicht te geven. Het is een veilige setting om op een lichte manier zware thema's aan te halen.
Jezelf letterlijk in beweging zetten, helpt je om de juiste stappen te zetten en de juiste keuzes te maken in je eigen leven. 
Tarief
Individuele coaching: € 80 per uur.
Wandelcoaching: € 100 per uur.Back to Top